ACREDITAR-SE

En ACREDITAR-SE t’ajudem en l’ardu procés d’acreditacions acadèmiques, en la gestió del currículum vitae (CV) en diferents plataformes de recerca i en el procés de sol·licitud de sexennis.

Tràmits per acreditar-se

El procés d’acreditació a les diferents figures acadèmiques comporta ardus treballs administratius. En ACREDITAR-SE t’ajudem en els processos d’acreditació a les figures de:

 • Professor/a Ajudant Doctor
 • Professor/a Contractat doctor
 • Professor/a Titular
 • Catedràtic/a d’Universitat

En aquestes quatre figures es pot contractar diferents serveis:

 1. Avaluació del CV
 2. Cerca dels indicis de qualitat
 3. Assessorar sobre els documents per a la relació de les millors aportacions
 4. Introducció de les dades en les aplicacions

TARIFES

Professor/a Ajudant Doctor

PRECIO:  490 EUROS

Professor/a d’Universitat Privada

PRECIO:  490 EUROS

Catedràtic/a d'Universitat

PRECIO:  900 EUROS

Professor/a Contractat Doctor

PRECIO:  500 EUROS

Titular d'Universitat

PRECIO:  750 EUROS

Aquests serveis es poden contractar per separat. Els preus apareguts a la web són orientatius, ja que, depenent de l’exhaustivitat de les dades proporcionades i dels serveis requerits, es realitzarà un pressupost personalitzat.

Curriculum Vitae (CV)

El nostre perfil Documentalista i la nostra experiència en la realització d’estudis bibliomètrics  ens atorga gran coneixement en el maneig de dades bibliogràfiques, en la cerca d’indicis de qualitat i en l’avaluació de currículums. És per això que, si tens dubtes amb el teu CV o no disposes de temps per a l’elaboració d’un CV normalitzat, en ACREDITAR-SE t’ajudem en diversos tràmits relacionats amb el CV:

 • Introduir les dades en les diferents aplicacions (GREC, CVN…).
 • Manteniment dels CV
 • Cerca dels indicadors de qualitat

TARIFES

Curriculum Vitae

En aquest servei es realitzarà un pressupost personalitzat segons l’extensió i el grau d’exhaustivitat del CV.

Tramitació de Sexenis

En la sol·licitud dels complements de productivitat o sexennis t’ajudem a realitzar el tràmit complet o per serveis.

Serveis que inclou:

 • Avaluar el CV
 • Buscar i redactar els indicis de qualitat
 • Seleccionar les publicacions més adequades
 • Inserir les dades en les aplicacions informàtiques

TARIFES

Sexenis

PRECIO:  400 EUROS

Aquests serveis es poden contractar per separat. Els preus apareguts a la web són orientatius, ja que, depenent de l’exhaustivitat de les dades proporcionades i dels serveis requerits, es realitzarà un pressupost personalitzat.

Ayuda jurídica

Ponemos a tu disposición la experiencia de un profesional de la abogacía por si necesitaras sus servicios en los trámites de concesión de acreditaciones o sexenios.

José Antonio Ramón Marques

José Antonio Ramón Marques

ASSESSORAMENT JURÍDIC

Llicenciat en Dret per la Universitat de València, l’any 1.994 i incorporat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, col·legiat nº 7970, l’any 1.995.Master en Normes Laborals, Negociació i Comunicació, sota la direcció de D. Alfredo Montoya Melgar, Director del Departament de Dret del Treball de la Universitat Complutense de Madrid i Diplomat en Gestió Econòmic-Fiscal.

Després de vint anys com a professional de l’advocacia i com a soci fundador de JR MARQUIS Advocats, he entès l’advocacia com una professió basada en l’esforç i la comprensió al client, i això es tradueix en un tracte i atenció totalment personalitzada, amb una relació client-advocat, àmplia i extensa.Especialitzat en l’àmbit del dret civil i dret penal, que són els grans pilars del dret, sense perjudici d’això, atenem assumptes d’índole laboral i contenciós-administratiu, bé directament, o bé a través dels col·laboradors del despatx. De la mateixa manera, amb la finalitat d’oferir un assessorament integral als nostres clients, comptem amb una àmplia xarxa de col·laboradors en tots els àmbits relacionats amb la professió i especialment a l’àrea fiscal, comptable i laboral.

QUI SOM

ACREDITAR-SE és una web que intenta posar a l’abast de les persones que ho desitgen els serveis necessaris en els processos de promoció acadèmica. El seu objectiu és auxiliar al sol•licitant en l’àrdua tasca administrativa i de cerques que aquests processos de promoció requereixen i que per la seua complexitat requereix a persones expertes en aquest camp.

Per a això, ACREDITAR-SE ha sigut creat per una especialista en Documentació i Bibliometria, a més de docent de la Universitat de València, està recolzada per una unitat d’investigació consolidada en el camp de la Bibliometria. L’objectiu principal del grup UISYS és l’abordatge interdisciplinari d’excel•lència en el desenvolupament de l’àrea d’informació social i sociosanitària i en la realització d’estudis comunitaris tant d’àmbit sociosanitari com social. Aquest objectiu els ha portat a desenvolupar una intensa labor investigadora i que es tradueix en nombroses publicacions d’àmbit nacional i internacional, així com en el desenvolupament de diferents projectes i l’organització de jornades.

Fundadora de la web Acreditarse

Lourdes Castelló Cogollos

Professional de la informació con perfil investigador y docente, Llicenciada en Documentació, Máster en Sociología y Antropología de las Políticas Públicas y Doctora en Sociología por la Universitat de Valéncia con mención internacional. Desde 2016 es profesora asociada del departamento de Sociología de la Universitat de València. Forma parte de la Unidad de Investigación Social y Sanitaria (UISYS) y del grupo de investigación social IPRODES. Ha participado en varios proyectos de investigación, entre ellos un proyecto PROMETEO, como técnico superior de investigación. Sus líneas de investigación se desarrollan en el campo de la evaluación de la actividad científica, el Análisis de Redes Sociales y la Sociometría.

COMITÉ EXPERT CONSULTOR:

ACREDITAR-SE compta amb un comité d’experts de diverses universitats i centres d’investigació, pertanyents a l’àrea de la Documentació i tots ells amb un perfil investigador i docent. Aquest aspecte els atorga un profund coneixement en l’avaluació científica i en l’ús de les diferents bases de dades per a l’extracció dels indicadors de qualitat requerits en les convocatòries.

Rafael Aleixandre Benavent

Titular del Consejo Superior de Investigaciones Científicas

Les seues principals línies de treball se centren en l’avaluació de la investigació i de les publicacions científiques i els estudis sobre drogodependències.

saber mes

Juan Carlos Valederrama

Professor Titular de la Facultat de Medicina

La seua carrera professional ha abastat tant la prevenció com l’atenció a les drogodependències.

saber mes

Antonio Vidal Infer

Professor titular del *Dpto d'Història de la Ciència i Documentació

Les seues línies d’investigació són l’avaluació de la investigació i les publicacions científiques i la investigació en drogodependències des de les perspectives bàsica, clínica i epidemiològica.

saber mes

Adolfo Alonso Arroyo

Professor titular del Dpt d'Història de la Ciència i Documentació

La seua investigació es desenvolupa en el camp de l’avaluació de l’activitat científica, productivitat, col•laboració i impacte i estudis de gènere, sent membre de la Unitat d’Informació i Investigació Social i Sanitària (UISYS).

saber mes

Rut Lucas Domínguez

Professora titular del Dpt d'Història de la Ciència i Documentació

En l’actualitat la seua investigació es desenvolupa en el camp de l’avaluació de l’activitat científica i publicació de dades en obert en l’àrea de les ciències de la salut.

saber mes

Andrea Sixto Costoya

Investigadora en formació

Les seues línies d’investigació es desenvolupen en el camp de l’avaluació de la producció científica, la publicació de dades en obert en l’àrea de les ciències de la salut, i les drogodependències.

saber mes

David Melero Fuentes

Professor en la UCV i secretari de INDOTEI

Les seues línies d’investigació principals són els camps d’activitat de la *Informetría, la Recuperació d’Informació i l’Anàlisi de Xarxes Socials.

saber mes

Maxima Bolaños Pizarro

Professora ajudant doctor a la Universitat de València

Les seues línies d’investigació es desenvolupen en el camp de l’avaluació de la producció científica i de l’anàlisi de xarxes socials aplicat a les publicacions científiques.

saber mes

Carolina Navarro Molina

Professora d'investigació

Les seues línies d’investigació se centren en l’estudi i avaluació d’aspectes relacionats amb l’experiència d’usuari, e-learning i sistemes de visualització.

saber mes

Diseñado por Quafys, S.L.